Bezárás

Bemutatkozás

A korrózió folyamatosan nagy károkat okoz megváltoztatva egy-egy használati eszközünk tulajdonságait és felhasználhatóságát. Az ellene való védekezést hívjuk felületvédelemnek.

Társaságunk felületvédelemmel, ezen belül galvanizálássalgalvanizáláshoz és festés előkészítéshez használatos segédanyagok gyártásával és forgalmazásával foglalkozik.

A szakmában jártas mérnök munkatársainknak köszönhetően több, mint 30 éves szakmai gyakorlattal rendelkezünk ezeken a területeken.

Kiterjedt kapcsolatokkal rendelkező logisztikai hátterünknek köszönhetően a galvanizálandó termékek szállítását is meg tudjuk oldani, akár az EU egész területén. 

Termékeink és a használatukkal előállított termékek távoli országokba is eljutottak és ott is megállták a helyüket. Beszállítóink között olyan ismert cégek vannak,mint BASF, Ralu Plate, Nickel Hütte, Italchimici, K+S, Jadechem, Julius Hoesch, Hoechst, Clariant, Kokkola, Stanchem, Thermofos, stb.

Elkötelezettek vagyunk a minőség és környezetvédelem iránt, ami a minden napos munkánk része is egyben.

Nagy előrelépés volt számunkra, amikor több autó- és járműipari cég beszállítóivá válhattunk.

Állandóan kiemelt feladatként kezeljük a partnerkapcsolatot, mert tőlük jönnek az igények, feladatok és visszajelzések.

A tevékenységünk nem merül ki egy egyszerű vegyszer eladással, hanem a partnerkapcsolatban azt folyamatosan ki is értékeljük. Meggyőződésünk, hogy ez elengedhetetlen része a kihívásoknak való megfelelésben.